Mercato

Agenten bekräftar – Napoli i samtal med City

Jorginho kopplas ihop med Manchester City. Spelarens agent bekräftar att klubbarna har kontakt, men något avtal är inte på gång i dagsläget.

Football Italia rapporterar att Jorginhos agent, Joao Santos, diskuterade flera ämnen när han intervjuades i Radio Kiss Kiss Napoli. En fråga som kom på tal var mittfältarens framtid.
– I dag är Jorginho en Napolispelare, han har inte skrivit på någonting med någon och Napoli har inte förhandlat om ett avtal med någon. Napoli och Manchester City fortsätter dock att prata och diskutera saker under lugna former. Vi får se vad som händer i framtiden, sade Santos.

Agenten kommenterade också Napolis nyutnämnde tränare, Carlo Ancelotti, och hur andra tränare ser på mittfältaren.
– Ancelotti var en riktig överraskning, men fotbollen är dynamisk och du vänder blad snabbt. Vi får se om Ancelotti vill ha Jorginho eller inte, jag vet inte hur det ser ut just nu. Spelaren är definitivt uppskattad av Pep Guardiola och andra tränare. Vi får se vad som händer efter Italiens tre vänskapsmatcher, sade Joao Santos.

Maurizio Sarri lämnade Napoli i dagarna, och även han blev föremål för diskussion under intervjun, med fokus på om Jorginho kan hamna i Chelsea om tränaren skulle hamna där.
– Jag vet inget om de där förhandlingarna. Jag kan inte spekulera om en flytt med Sarri till Chelsea eftersom vi inte vet om det kommer hända eller inte än, sade Santos.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar