Napoli

ADL:”Cavani kan återvända till Napoli”

Aurelio De Laurentiis avslöjar för fransk press att Edison Cavani kan återvända till Napoli om han inte längre vill spela för Paris Saint-Germain samt sänker sina lönekrav.

Den uruguayanska anfallaren Edison Cavani mäktade med över 100 mål på tre säsonger i den ljusblåsa Napolitröjan, innan han 2013 valde att lämna för storsatsande Paris Saint-Germain. Cavani själv har aldrig stängt dörrarna för en framtida comeback i Napoli.

Om du inte trivs i Napoli måste du vara galen sa Aurelio De Laurentiis till Le Parisien inför kvällens möte mot Paris Saint-Germain.

-Hemma i mitt hem har jag den absolut vackraste vyn över Rom men jag skulle gärna kunna byta den vyn mot en utsikt över Neapel. Mina spelare behöver bara stiga upp på morgonen, gå och träna och ja det är typ det. Vi betalar spelarna för att ha roligt. Efteråt har de friheten till att leva ett liv i idyllen.

-Tänk er att vakna upp i Liverpool, du har endast Beatles huset, Abbey Road. Det finns mycket i Paris men vädret är inte lika exemplarisk som det är i Neapel. Om detta är ett försök eller meddelande till Cavani? vår dörr är alltid öppen för Cavani. Jag är ju inte Qatarier, så om han inte vill spela för PSG längre och kan tänka sig att sänka sina lönekrav kan vi hitta en lösning med PSG.

-Ingen kan hålla en spelare av hans kvaliteter kvar i klubben om han inte är lycklig. Han är inte 24 år längre men han är nästan oförstörbar. Han har en grym fysik och han kan säkert spela tills han blir 38 år.

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar