Milan

Ibra: ”Det finns intresse – Milan fick mig att le igen”

Zlatan Ibrahimovic fortsätter vara minst sagt het på marknaden. Idag hävdade den stora Milansupporten och -kommentatorn Carlo Pellegatti att svensken skrivit på ett 1,5 årskontrakt för klubben. Samtidigt har Vanity Fair gjort en stor intervju med svensken.

I intervjun berättar Zlatan om ryktena om en återkomst till Milano.

– Det finns intresse, men jag skulle trivas ett år till i Los Angeles. Det är ingen hemlighet att jag gillar Milan. De behandlade mig väl i Milan. Jag anlände från Barcelona där jag upplevde en trist period. Milan fick mig att le igen. Jag ville betala tillbaka då.

Tillbaka till Milan, ja eller nej? 

– Jag kommer inte säga nej, jag kommer inte säga ja. Vi får se… Jag hade två fantastiska år där och jag ville inte lämna, men som jag skrivit i min bok så tvingades jag till Paris.

Zlatan fortsätter att minnas tillbaka till sina säsonger i den rödsvarta delen av Milano.

– Vi vann, jag blev skyttekung. Det var en storklubb och en grym atmosfär på arenan. Och så fanns det gamla gardet i klubben. Otroliga spelare som jag fick vinna med. Gattuso? Han var en stor spelare och är en bra tränare. När jag tittar på matcher och ser hans spelare så märker jag att alla gör allt för honom. När du vinner med spelare som honom, vi vann ligan och supercupen, så är det fantastiskt.

Mediaset: Zlatan har accepterat Milans bud

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar