Milan

Uppgifter: Suso och Ancelotti väljer Napoli

Serie A-säsongen avslutades så sent som i söndags och spekulationer och transferrykten är redan i full fart. Enligt den italienska journalisten Alfredo Pedulla har Suso tackat ja till en övergång till Napoli samtidigt som Tuttomercatoweb säger att Alberto Grassi är nära en övergång till Milan.

Susos framtid i Milan har länge varit osäker trots ett relativt nyskrivet kontrakt. Nu hävdar den italienska journalisten Alfredo Pedulla att Suso ska ha tackat ja till Napoli oavsett tränare nästa säsong, detta på grund av deras projekt som spanjoren hyllar. Hans utköpsklausul ligger på 38 miljoner euro

Som det ser ut just nu blir Carlo Ancelotti Napolis nya tränare och kommer att presenteras den 1:a juni. Detta bekräftar flera italienska källor, bland annat Gazzetta dello Sport. Uppgifter från Italien hävdar dessutom att Ancelotti överväger att ta med sig Andrea Pirlo som assisterande tränare. Pirlo och Ancelotti som har ett förflutet i Milan tillsammans där man vann bland annat Champions League 2007.

Samtidigt som Suso går vägen från Milan till Napoli sägs Alberto Grassi gå motsatt håll. Enligt Tuttomercatoweb var Milans scouter på plats när Alberto Grassi och hans SPAL spelade mot Sampdoria. Grassi som ägs av Napoli, men var utlånad till SPAL, sägs ha imponerat på Milan och en övergång är aktuell. Napoli har satt en prislapp på 7 miljoner euro för den 23-åriga mittfältaren.

David Vukovic
david.v@solocalcio.se

Relaterade artiklar