Milan

Tung smäll för Milan – Conti skadad igen

Han hade precis återvänt till truppen, men nu har olyckan varit framme för Andrea Conti igen. Högerbacken har nämligen drabbats av en ny knäskada.

Den 16 september 2017 opererades Andrea Conti efter att ha drabbats av en korsbandsskada. Innan landslagsuppehållet var han med i Milans matchtrupp igen, men i dag skriver de rödsvarta på sin hemsida att ytterbacken har råkat ut för en ny skada. De första undersökningarna har gjort att en ny korsbandsskada gått att utesluta, men Conti ska däremot ha drabbats av en ordentlig stukning. Försvararen kommer dock genomgå fler undersökningar under de kommande dagarna.

Football Italia rapporterar att Mario Giuffredi, Contis agent, menar att säsongen är över för högerbackens del. Han berättade också om känslorna kring den nya skadan.
– Vi gick igenom ett par ögonblick av chock och panik. Först trodde vi att det var korsbandet igen, vilket skulle ha förstört oss. Det hade varit en enorm smäll. Han är fortfarande skakad, eftersom han blev rejält skrämd. När han fick veta att det inte var korsbandet repade han sig lite, sade agenten.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar