Milan

Suso: ”Jag har en utköpsklausul”

Milans bästa spelare denna säsong har hittills varit Suso. Spanjorens insatser har tagit honom till landslaget och också belönat honom med ett nytt kontrakt. Nu pratar Suso om livet som fotbollsspelare just nu. 

Susos fina form från fjolåret har fortsatt i ett i övrigt svagt Milan. Spanjoren leder den interna skytteligan och har flera gånger räddat poäng åt Rossoneri. Nyligen skrev han på en kontraktsförlängning.

– Jag kunde ha lämnat, men jag stannade och är väldigt glad för det. Det finns en utköpsklausul, men jag är glad i Milan, berättade Suso för italienska Sky enligt gianlucadimarzio.com

Men trots klausulen ska en flytt inte vara på gång.

– Om jag skulle vilja lämna skulle jag inte skrivit på ett nytt kontrakt. Då kunde jag gått för en väldigt låg peng. Jag är glad här, jag trivs med laget och lagkamraterna.

En som fått mycket kritik under säsongen är Vincenzo Montella, men Suso har en bra relation till tränaren.

–  I början ändrade vi formation mycket. Montella letade efter vad vi behövde och nu har han hittat det. Vi har många nya spelare och måste nu jobba vidare på detta. Personligen behövde jag en tränare som tror på mig och ger mig förtroende. När jag går ut på planen vill jag göra mitt bästa för honom och laget. Jag tror på honom och vill tacka via spelet på planen. Montella är viktig, han spelar alltid mig och ger mig det jag saknade tidigare. Vi har en bra relation.

 

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar