Milan

Romagnoli: ”Vi är mer enade och taggade”

Borta mot Udinese satt det långt inne, men till slut kunde Milan inkassera tre poäng igen. Kapten Romagnoli var nöjd efter matchen.

Milan har fått upp farten, och när laget gästade Udinese kom en tredje trepoängare på raken. Alessio Romagnoli sänkte de svartvita med ett sent mål, och blev därmed matchvinnare för andra matchen i rad. Football Italia rapporterar att italienaren var nöjd med lagets inställning, såväl som sin egen insats.
– Jag försöker göra mitt bästa, och vi hoppas kunna hålla det här tempot. Kanske är vi mer beslutsamma än förut, eftersom vi släppte till för mycket mot Cagliari, Empoli och Atalanta. Vi är mer enade och taggade på alla sätt, så vi kämpar till det bittra slutet. Det finns inget första- eller andraval här, vi spelar alla för en storklubb och vill göra vårt bästa. Det var en fin match, vi hade det svårt i första halvlek, men kom igång vad tiden led och tog en viktig seger. Det här är förmodligen min bästa period sen jag kom till Milan, men jag hoppas att det bästa ligger framför mig, sade Romagnoli.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar