Milan

Rami känner sig som en filmhjälte

Adil Rami blev efter många om och men en Milan-spelare till 100 procent häromdagen.  I januari anslöt fransmannen till Milan på lån från Valencia, men förhandlingarna för att köpa ut fransmannen drog ut på tiden. Detta är vad Rami hade att säga till Milan Channel:

”Jag är väldigt glad över att vara tillbaka. Det var en svår stund, men jag är glad över att vara i en klubb som Milan. Jag har inte pratat med Inzaghi så mycket eftersom jag måste arbeta med min fysik först, men vi kommer få vår tid. Jag vill visa min vilja att vara här i Milano. Jag har noterat att fansen varit bakom mig och detta gav mig självförtroende, så jag gjorde allt jag kunde för att visa min kärlek för klubben.”

Om Inzaghi:

”Inzaghi har skapat ett väldigt professionellt lag. Vi får inte glömma bort vad Milan har åstadkommit. Vi kan skapa historia igen.

Om mercaton som passerat:

”Jag har haft det jobbigt i en tuff period, men jag vill inte prata om det. Det påminde mig om filmen Gladiator och jag kunde indentifiera mig med huvudkarraktären Maximus eftersom jag uppnådde det jag ville genom att kämpa hårt. Tiden kommer att komma då jag pratar om Valencia, men inte just nu. Jag är bara så glad över att vara här.

Om ett framtida samarbete med Alex:

”Jag känner inte honom än, jag har bara varit här två dagar så jag behöver tiden. Jag verkar lite blyg men väldigt snäll.”

 Om glappet till Juventus:

”Med hårt jobb, styrka, hjärta och Inzaghi så tror jag vi kan visa vad vi är kapabla till. Den andra delen av förra säsongen gjorde vi några bra grejer. Vi måste tro. Scudetto? Allt är möjligt. Först och främst måste vi fokusera på Champions League-kval dock.”

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar