Milan

Raiola: ”Gigio borde lämna Milan”

Mino Raiola har ännu en gång lämnat några anmärkningsvärda en citat. Denna gång handlar det om hans två största italienska profiler: Gigio Donnarumma och Mario Balotelli.

Agenten Mino Raiola brukar inte vara rädd att uttala sig kontroversiellt i media. Denna gång är det Rai som gjort en längre intervjun med honom. Imorgon ska intervjun sändas i sin helhet, men redan idag har delar av intervjun säppts.

Om Mario Balotelli:

– Mario är redo att återvända nu, han har mognat och är nu med bland världens tio bästa anfallare. I Italien är han helt klart nummer ett. Han är ätt värd 100 miljoner, men kommer bli gratis eftersom hans kontrakt går ut. Han är ett kap! Just nu förhandlar jag med italienska och engelska klubbar. Vilka? Jag har pratat med Roma, Napoli, Inter och Juve.

Milan då? 

– Nej, Mirabelli är där och honom kan jag inte prata med. Jag är inte på hans nivå.

Att Raiola och Milans sportchef Massimilliano Mirabelli inte klickar är känt sedan tidigare. Detta efter sommarens Gigio Donnarumma-drama.

– Gigio gjorde ett val att stanna i Milan, och det respekterar jag. Om han säger att han vill lämna så börjar jag kobba omedelbart dock, för det finns tunga erbjudanden. Om jag hade fått bestämma så borde Gigio lämna Milan.

Källa: Football Italia

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar