Genoa

Perotti jagas i Milano

Igår kunde vi rapportera om att Genoas succéman Diego Perotti, 26, fanns med på Juventus radar. Perottis insatser i Genoa har gett stort eko och idag kommer uppgifter om nya storklubbar som uppges vara intresserade av Perottis tjänster.

TuttoSport skriver att både Milan och Inter nu ska vara villiga att ge sig in i jakten på den offensiva mittfältaren. Milans president Adriano Galliani har sedan tidigare goda relationer med Genoas president Enrico Preziosi, vilket såklart gör att en övergång till Milan kan bli relativt enkel att genomföra. Inter ser dock en chans att knäppa Milan på näsan och den Turin-baserade tidningen skriver idag att sportchefen i Inter, Pietro Ausilio ska vara beredd att betala både pengar och en utlåning av två unga spelare. Dessa uppges vara Ibrahima Mbaye och George Puskas.

Om det blir någon flytt för Perotti redan i januari återstår att se. Argentinaren har bara varit i klubben ett halvår och med tanke på Genoas inledning på säsongen så krävs det nog ett riktigt bra bud för att Genoa ska släppa en nyckelspelare redan i januari.

Cihan Dalaba
cihan@solocalcio.se