Milan

Mirabelli: ”Ledsen att göra supportrarna besvikna”

Milans storsatsning har fått en tuff start, och bland annat Silvio Berlusconi har uttryckt sin besvikelse. Klubbens nye sportchef håller med.

Trots flera tunga värvningar under sommarmercaton har Milan inlett Serie A-säsongen trögt. Silvio Berlusconi, och inte minst publiken på San Siro, har vädrat sitt missnöje. Gianlucadimarzio.com rapporterar att Massimiliano Mirabelli, sportchef i Milan, kommenterade kritiken inför matchen mot AEK Athen.
– Jag har definitivt inte auktoritet att ge Berlusconi ett svar. Han är en stor Milansupporter och, som alla supportrar, påverkas hans humör av lagets resultat. Hans kommentarer är alltid positiv input för oss, sade Mirabelli.

Utöver kritiken från de rödsvartas före detta president diskuterade sportchefen sina känslor kring de svaga resultaten den sista tiden.
– Vi är ledsna över att vi gör våra supportrar besvikna. Det är sant att laget behöver tid för att byggas, men det är också sant att vi är AC Milan och att ni måste möta våra supportrars förväntningar. Vi är ledsna, men vi har en plan framåt, sade Mirabelli.

Europa league-matchen mellan Milan och AEK Athen slutade 0-0.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar