Milan

Milan spanar in en trio i Chelsea

Leonardo och Milan rapporteras vilja täcka upp sina skadade positioner i januari med en trio från Chelsea.

Januarifönstret närmar sig och under den senaste veckan har det ryktas om väldigt många spelare till Milan som kan hjälpa till att täcka upp i skadesituationen. Lucas Biglia, Giacomo Bonaventura och Mattia Caldara kommer vara borta under en längre period, Matteo Musacchio och Alessio Romangnoli kommer komma tillbaka i spel mycket tidigare än nämnda spelare.

Leonardo ska ha varit i telefonkontakt med Chelseas chef Marina Granovskaia angående om att värva en trio från Chelsea hävdar Sport Mediaset och Radio Rossonera.

Huvudmålet ska vara den spanska innermittfältaren Cesc Fabregas. 31-åringen har ett kontrakt som löper ut i sommar och Milan hoppas kunna lösa spanjorens kontrakt billigt. Ytterligare en spelare i Chelsea vars kontrakt löper ut i sommar är den 33-åriga mittbacken Gary Cahill, Cahill kan då hjälpa till att lösa skadekrisen i backlinjen och även där hoppas Milan på en billig lösning.

En spelare som har framtiden för sig som Milan ska vara ute efter i Chelsea är den danska mittbacken Andreas Christensen som har fått väldigt lite speltid den senaste tiden.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar