Milan

Kaká: ”Jag kommer att jobba för Milan”

Under 2000-talets första decennium var Kaká en av Milans största stjärnor. En återkomst till Milano är inte aktuell nu – men given i framtiden, enligt brassen.

Under sina år i rödsvart hann Kaká vinna en rad titlar – både med laget och personliga utmärkelser. Han fick bland annat lyfta Serie A-pokalen och Champions league-diton med Milan, och utsågs till världens bäste spelare 2007. För stunden är brasilianaren inte på väg till Milan som ledare eller direktör, men gianlucadimarzio.com skriver att det är högaktuellt på sikt dock.
– För tillfället koncentrerar jag mig på andra projekt och jag reser mycket. Min relation med Milan har alltid varit tajt, vi är mycket nära. Jag kommer att komma tillbaka dit, det enda som är givet är att jag kommer att arbeta där någon dag, men jag vet inte när, sade Kaká.

36-åringen kommenterade också livet som pensionerad fotbollsspelare.
– Jag måste säga att jag gör mycket som jag inte kunde göra medan jag spelade, många resor med mina barn. Jag gör en del jobb, men i mycket lägre tempo och intensitet. Jag älskar fotboll dock, och jag är alltid runt den, sade Kaká.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar