Genoa

Genoas president Preziosi kommenterar möjliga värvningar

Genoa har ekonomiska problem men väntas ändå förstärka truppen de senaste veckorna av mercaton och mycket har handlat om Milanspelare.

Klubbens president Enrico Preziosi intervjuades av Sky Sport 24  i Forte dei Marmi:

Om kommande säsongen: Inter och Milan har förstärkt och jag tror inte de hamnar bakom Genoa men vi kommer göra vårt och försöka hamna på den övre halvan av tabellen.

Om M’Baye Niang: Om han i kvar i Genoas hjärta? Det beror på om Genoa är kvar i hans hjärta. Hos oss fick han ett lyft och alt är tränarens förtjänst. En återkomst i januari? Kanske kan han komma att återvända då men det går inte att ta honom på ett lån utan köpoption, även på grund av värderingen. Jag tror inte att Niang kommer vara en del av klubben i framtiden och att hans karriär kommer fortsätta någon annanstans.

Om Alessio Cerci: Jag har pratat med hans agent som har hälsat att fram tills januari så kommer han stanna i Milan.

Om Suso: Jag tror han skulle vilja spela i den spanska ligan men i och med Niangs skada så kommer inte Milan släppa någon.

Om Zlatan Ibrahimovic: Enligt mig så förändras det ytterligare om Ibra kommer. Två-tre nya större namn räcker inte, det behövs även tid för Mihajlovic att arbeta. Utöver Milan finns Inter, Lazio, Napoli…jag tror att Milans mål är att komma topp 3, men bara för det tror jag inte att de kommer lyckas.

Robin Blommé
robin@solocalcio.se

Relaterade artiklar