Milan

Gattuso: ”Vi var en skam för tröjan vi bär”

Milan föll chockartat hemma mot Benevento, och är på jakt efter revansch mot Bologna i morgon. Gattuso höll inte igen när han kommenterade lagets situation.

I helgens omgång, den 35:e i ordningen, fortsätter jakten på Atalanta för Milans del. De rödsvarta är en poäng efter Bergamos blåsvarta inför omgången, i kampen om Europa league. Gianluca Di Marzio rapporterar att Gennaro Gattuso var tydlig när han kommenterade läget inför matchen, inte minst med förlusten mot Benevento i minnet.
– Vi har inte varit osams. Vi har nått botten, och vi måste hålla oss själva ansvariga. Vi var en skam för tröjan vi bär, jag hade biljetter för att åka till Spanien med familjen i två dagar, men jag avbokade dem. Vi stannade här för att arbeta, folk får tycka vad de vill, det spelar ingen roll för mig. Direktörerna har varit i kontakt med mig, det bästa är om alla får veta att vi alla har något att bevisa, spelarna och direktörerna. Vi kan inte tänka att vi vunnit sju Champions league-titlar, vi måste ha kraft och vilja. Vi måste förändra vårt tankesätt, hjärta och ben räcker inte, vi saknar något just nu, sade Gattuso.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar