Europa League

Gattuso om svåra läget: ”Vi föddes redo”

Milan är illa ute inför kvällens returmatch mot Arsenal. De rödsvarta förlorade med 0-2 hemma på San Siro, men Gattuso drömmer om en vändning.

Arsenal tar emot Milan på Emirates Stadium i kväll, och hemmalaget har som sagt en ledning att luta sig mot. Gennaro Gattuso kommenterade det knepiga utgångsläget på presskonferensen inför matchen, skriver Gianluca di Marzio.
– Vi är medvetna om att vi kan bättre än i förra veckans match, och vi är stolta över att få chansen att spela på en vacker arena mot ett fantastiskt lag. Om vi är redo att skriva en ny sida i vår historia? Vi föddes redo, men vi vet att det kommer bli en tuff match. Vi måste komma hit och försöka vända på oddsen. Vi måste vara lugna, vi har inget att förlora. Vi kommer försöka göra verklighet av comebackdrömmen. Vi skapar många chanser, men vi kan inte omsätta dem, sade Gattuso.

Milans unge målvaktsstjärna, Gianluigi Donnarumma, kom även han på tal.
– Donnarumma? Han kommer att spela, det finns inga problem med honom. Jag har alltid stöttat honom, och mitt jobb är att få honom att känna sig viktig. Han ska bara tänka på att spela, sade Milantränaren.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar