Milan

Gattuso: ”Ett knivhugg hade gjort mindre ont”

Milan hade ledningen tills minut 95 mot Benevento idag men Milantränaren Gennaro Gattuso försöker se framåt.

Det blev allt annat än en drömöppning för Gennaro Gattuso i sin tränardebut för Milan. I matchens sista minut nickade Beneventomålvakten Alberto Brignoli in kvitteringen till 2-2. Gattuso som tog över Vincenzo Montella tidigare i veckan har ett tufft utgångsläge att vända på i tabellen och det blev inte bättre efter dagens förlust. Efter matchen var Gattuso långt ifrån nöjd med dagens match men försöker ändå blicka framåt i en intervju med Mediaset Premium.

”Spelarna gav allt idag och vi släppte sedan in ett oturligt mål i slutminuterna.”

”Jag vill ändå tacka Milan spelarna för dagens insats då de visade vilja samt engagemang. Vi får slicka våra sår idag för att sedan förbättra får fysiska status samt mentaliteten. Trots allt kan jag inte skylla på någon spelare idag.”

”Vi kan utveckla vårt spel mycket då vi förlorade bollen väldigt ofta idag när vi försökte spela upp bollen bakifrån. Att försöka göra något nytt är bra men vi visste att Benevento har gjort bättre insatser på slutet trots en tung förlustsvit.”

I en annan intervju med Sky uttryckte Gattuso sig något kraftfullare.

”Det smärtar, det kan jag säga. Ett knivhugg hade gjort mindre ont än det målet. Vi led sista kvarten, sen släppte vi in ett bisarrt mål. Jag kunde aldrig föreställa mig att en målvakt skulle göra så i sista sekunden.”

Se video på Beneventos kvitteringsmål här

Källa: Football-Italia

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar