Milan

Gattuso: ”Få leenden och många arga ansikten”

Milans förlustfria svit tog slut när Arsenal kom på besök. Gennaro Gattuso var besviken efter matchen, men gillar truppens reaktion inför helgens drabbning.

De rödsvarta fick se sig besegrade med 0-2 av Arsenal hemma på San Siro, och laget är illa ute i Europa league. Gennaro Gattuso berömde dock spelarnas inställning dagarna efter nederlaget, skriver gianlucadimarzio.com.
– Jag gillar attityden hos mina spelare de senaste dagarna. De är arga och besvikna, få leenden och många arga ansikten. Det är det jag vill ha från mitt lag. I den första halvleken mot Arsenal spelade vi inte som vi gjort de senaste månaderna. Vi kunde inte kontra, de störde oss. Vi förlorade mot Arsenal för att de var bättre än oss, och för att vi gjorde för många misstag. Mod räcker inte ibland, även med en fullsatt arena som stöttar dig. Vi fick en smäll, men jag tror att det kan vara bra för oss, sade Milantränaren.

I morgon reser Milan till Genua för match mot Davide Ballardinis Genoa. En klurig uppgift, enligt Gattuso.
– Mot Genoa kommer det bli en annan svår match, sedan Ballardini tillträdde gör de bra ifrån sig. Vi måste spela vårt spel och åter vara kompakta, sade Gennaro Gattuso.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar