Milan

Galatasarayfansens ilska mot Milan efter beslutet

Milan ligger pyrt till hos Uefa, på grund av att man inte följt de ekonomiska regelverk som finns. Men nu verkar Milan också dra med sig Galatasaray i fallet, i alla fall är det så det tolkas av många Galatasarayfans. 

Vilken dag som helst väntas Uefas dom mot Milan att komma. Inför detta har Milan suttit i flera möten med förbundet och också lagt upp videoklipp där man försöker rentvå sig själva och vara transparanta. Man har också använt Galatasaray som ett exempel där Uefa friade, fast man inte följt reglerna. Bland annat sa Milans VD Marco Fassone detta i en intervju med La Gazzetta dello Sport den 20 juni. 

Men nu har Uefa bekräftat att man kommer granska klubben ändå, trots att man ingått ett förlikningsavtal med den turkiska klubbens. Det finns alltså risk att även Galatasaray kommer uteslutas ur Europaspelet, precis som Milan ryktas behöva göra.

Detta har lett till en enorm ilska från Galatasarayfansen mot Milan. På Milans alla sociala medier svämmar kommentarsfälten över med arga Galatasarayfans, som både hatar och hånar Milan.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar