Mercato

Smolovs pik till Milan: ”Hade varit bättre att värva mig”

Krasnodars ryske anfallare Fedor Smolov har varit ute i media och visat sitt missnöje med Milans värvningar i somras men berättar dessutom vad han själv känner för klubben och om en eventuellt framtid i europeisk fotboll.

I en intervju med ryska Sports.ru har den ryske anfallaren Fedor Smolov, till vardags lagkamrat med Andreas Granqvist i Krasnodar, utryckt sina tankar kring Milan och deras nya projekt.

– Jag skulle acceptera vilket bud som helst om det kom från Milan. Om det händer i januari eller i sommar får vi se, det beror helt och hållet på budet, jag är öppen för förslag. Jag har fortfarande en önskan att få spela ute i Europa.

– Jag är ett stort Milan-fan. Med tanke på hur mycket pengar de spenderade i somras så hade det varit bättre att värva mig. De köpte en hel del nya spelare, men inte många av nyförvärven håller hög klass enligt mig. Om ett bud från Milan skulle komma så skulle jag acceptera det, även om jag får lägre lön. Det har varit en dröm för mig sedan jag var ett litet barn. Jag minns att Shevchenko en gång kom till Moskva för att träffa Dinamos spelare Andrij Voronin och jag bad om att få ta en bild med honom.

David Vukovic
david.v@solocalcio.se

Relaterade artiklar