Milan

Fassone bekräftar att Montella blir kvar i AC Milan

Milans VD Marco Fassone, pratade efter gårdagens derbyförlust till Premium Sport där han var tydlig och klar med att förtroendet inte har försämrats för Vincenzo Montella, trots tre raka förluster för klubben.

-Jag är ledsen att vi har förlorat detta derby, särskilt efter vår andra halvlek. Jag såg straffen men jag vill inte kommentera den. Om domaren blåser i visselpipan så är det straff. Första halvleken var dålig men vi dominerade den andra. Den här andra halvleken måste vi ha som utgångspunkt, vi behöver fortfarande tid, det här laget har potential, vi måste återhämta oss men vi behöver fortfarande bli ett lag.

Fassone fick även frågan om den hårt pressade tränaren och hur förtroendet för honom är efter den tunga derbyförlusten och tre raka förluster.

-Vi litar på Montella, vi såg en förbättring i de två senaste matcherna. Jag förväntade mig inte att förlora fyra matcher av åtta, men ibland behöver du inte göra åtgärder, du behöver bara tid. Vi litar fortfarande på Montella, vi vet att det tar tid.

Källa: Calciomercato.com

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar