Milan

El Shaarawy: ”Vi måste ta sex poäng”

Stephan El Shaarawy pratade idag med Milan Channel om 1-1-matchen mot Fiorentina och om veckan som väntar de rödsvarta.

Milan är det lag som gjort flest mål i ligan, men för det unga esset Stephan El Shaarawy är det fortsatt tomt på målkontot. Il Faraone var nära att sätta sitt första mål igår, men Fiorentinas Neto stod i vägen. El Shaarawy fick födelsedagen till ära prata med Milan Channel idag.

– Självfallet hade jag velat fira min födelsedag med ett mål och en seger precis som för två år sedan. Mot Fiorentina saknade vi effektiviteten. VI var inte lika aggressiva i jämförelse med andra matcher, men det var en bra insats. Trots att vi bara fick med oss en poäng lyckas vi få oss en självförtroendeboost.

På onsdag är det åter dags för ligafotboll. Milan ska åka till Sardinen och möta Albin Ekdals Cagliari. El Shaarawy fortsatte:

– Matchen mot Cagliari kommer bli svår. Vi måste hålla tätt bakåt och försöka kontra. Vi måste vara inställda på att göra bra från minut ett om vi vill vinna. Cagliari spelade visserligen i lördags, men jag tycker inte att den endagsvilan kommer bli en fördel då vi har en bred trupp. Med matcher mot Cagliari och Palermo denna vecka så kommer det bli en avgörande tid. för oss. Vi måste ta sex poäng, men det kommer inte bli lätt eftersom båda lagen är välorganiserade.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar