Milan

Donnarumma ber om ursäkt efter kritiserade videon

Milan kryssade mot Napoli igår, vilket till stor del kan tillskrivas Gianluigi Donnarumma. Men efter en video på sociala medier blev Milanfansen ånyo ilskna på målvakten, som nu ber om ursäkt.

Efter Gianluigi Donnarummas mirakelräddning var det många milanisti som hyllade målvaktstalangen och hans insats i sin 100:e Serie A-match. Men efter matchen började en video där Donnarumma pratar med sin släkting cirkulera. I videon säger Donnarumma att han faktiskt försökte dra in handen istället för att rädda, och sen skickar han en syrlig passning till Napoli. För den ber han nu om ursäkt.

I en Facebook-video berättar Donnarumma att det hela var ett skämt.

– Först vill jag be om ursäkt för min video. Den var väldigt personlig. Jag vet inte hur den kom ut. Jag jobbar för Milan och gör mitt bästa för klubben. Det jag sa var bara att jag retades med min morbror, som jag alltid gör. Jag har ingenting emot Napoli eller neapolitanare. Jag är ledsen om någon misstolkade mina ord. Jag sympatiserar med Napoli och har inget mot laget. Jag åker gärna staden, jag trivs där, det är min stad. En stor kram och lycka till med allt!

Donnarumma är född strax utanför Neapel.

Se videoklippen nedan.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar