Mercato

Dembele ett av flera alternativ för Milan i januari

Milans säsong har varit långt ifrån lyckad och nu ser det ut som man gör ett sista försök att rädda den genom förändringar i truppen i januarifönstret. Den italienska journalisten Alfredo Pedulla rapporterar om eventuella övergångar både in och ut.

Enligt journalisten Alfredo Pedulla ska Milan vara intresserade i Tottenham Hotspurs mittfältare Moussa Dembele. Belgaren som har fått mindre speltid än vanligt till förmån av Harry Winks kommer enligt Pedulla se över sina alternativ i januari och Milan sägs vara ett av dom.

När det gäller ut så sägs Gabriel Paletta, Gustavo Gomez och Jose Mauri vara högst upp på listan. Även Hakan Calhanoglu som skrev på för klubben så sent som i somras sägs vara ett av alternativen utåt trots att han var ett av de större köpen i sommarens fönster.

Utöver detta rapporterar även calciomercato.it att Milan fortfarande ska vara intresserade i Udineses tjeckiske mittfältare Jakub Jantko, som med största sannolikhet stannar i Svartvitt säsongen ut. Milan sägs även vara intresserade i Ajax 18-åring Justin Kluivert, son till den företedde Milan-legendaren Patrick Kluivert. Problemet i denna potentiella övergång är agenten till Kluivert, Mino Raiola, som i dagsläget har en dålig relation med Milan.

David Vukovic
david.v@solocalcio.se

Relaterade artiklar