Milan

Cutrone: ”Jag älskar Milan – min dröm är att stanna här”

Cupderbyt i Milano vanns efter förlängning av Milan. Stor hjälte blev Patrick Cutrone, som satte matchens enda mål. Efter vinsten var det en tårfylld Milanprodukt som mötte Rai.

En lätt touch på inlägg från Suso var allt som krävdes från Patrick Cutrone. Hans 1-0 blev matchens enda i kvällens derby mot Inter, och efter matchen hade han svårt att hålla tårarna tillbaka.

– Jag kan inte tro detta, det känns som jag spela med primaveran igår och firade likt jag gjorde idag efter ett derbymål. Idag gjorde jag det inför denna publik p San Siro, det är sjukt. Jag tror denna seger blir viktig för moralen. Ett derby kan aldrig vara normalt. Nu måste vi smälta segern och avancemanget, sen börja förbereda oss för Fiorentina imorgon.

Cutrone var på väg att lånas ut inför säsongen, men en imponerande försäsong såg till att anfallaren fick stanna. Efter dagens mål är han Milans bästa målskytt under säsongen, i alla turneringar.

– Min dröm är att stanna här, jag älskar Milan, jag vill stanna i detta lag. Mina rörelser på planen styrs av min hunger för mål och beslutsamhet. Jag byttes in och ville bara göra mål. Jag dedikerar det till min familj, som alltid stöttat mig. Alla mina framtida mål är deras också.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar