Milan

Commisso: ”Förhandlingarna fortsätter”

Milans framtid är oviss. Idag kastades man ur nästa säsongs Europa League, mycket på grund av att Uefa inte godkänt hur ägarskiftet gått till. Därför har det ryktats att amerikanare kan ta över klubben. En av dessa är Rocco Commisso, som idag har uttalat sig om framtiden. 

I en intervju som Milannews återgivit berättar Rocco Commisso att förhandlingarna fortsätter, trots att rykten sagt annat.

– Förhandlingarna för att köpa Milan fortsätter, trots att vi har svårigheter i kommunikationen på grund av den konstanta närvaron av ett emissarie. Detta Milan är en sjufaldig Europeisk mästare, och man har både tradition och historien med sig. Man spelar en globalt viktig roll och förtjänar inte att behandlas på detta vis. Jag kommer att kunna definera ett avtal, men bara på mina villkor. Jag är tydlig, vi måste nå en överenskommelse. Jag kommer aldrig gå in som minoritetsägare.

 

Commisso är en italiensk-amerikan som driver ett av USA:s största mediabolag, Mediacom. Han har även investerat i New York Cosmos.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar