Milan

Bonucci efter krysset: ”Enorm besvikelse”

Med en ny tränare och match mot jumbon hoppades Milan på en nystart – men fick i stället ett antiklimax. Lagkapten Bonucci var arg efter matchen.

Beneventos målvakt Alberto Brignoli chockade Milan genom att kvittera i den sjätte övertidsminuten. De rödsvarta förlorade därmed två poäng, och den nye tränaren Gennaro Gattuso fick inte inleda med en vinst. Leonardo Bonucci var minst sagt missnöjd efter matchen, skriver Football Italia.
– Det är en enorm besvikelse. Jag är arg över att vi förlorade trepoängaren i ett så känsligt ögonblick. Gattuso skulle ha gett oss en skjuts framåt, men i stället står vi här igen och säger att något fattas, sade Bonucci.

Besvikelsen till trots menade italienaren att Milan kan vända den tunga trenden – om de följer ett par av hans tips.
– Vi tog en poäng och blickar framåt, med viljan att förbättras och arbeta. Ingredienserna för att lyckas saknas inte. Det finns dock många saker vi måste förbättra – vårt spel, vårt försvar, bollinnehavet och aggressiviteten. Under min karriär har jag alltid blickat framåt, medveten om att du uppnår dina mål genom hårt arbete och uppoffringar för dina lagkamrater. Om vi alla arbetar på det sättet kan vi nå framgångar, sade lagkaptenen.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar