Milan

Berlusconi ser Ibrahimovic som ett undantag

Flera rykten om Milans vilja att köpa tillbaka Zlatan Ibrahimovic kommer idag från italiensk media. Agenten säger också att svensken teoretiskt kan lämna Frankrike.

Det har tidigare rapporterats att Milan drömmer om Zlatan Ibrahimovic. Idag fortsätter ryktena. Enligt Tuttosport ska Adriano Galliani och Mino Raiolas möte under gårdagen handlat en hel del om Ibrahimovic.

Silvio Berlusconi ska vilja satsa på ett italienskt Milan, men Ibra skulle bli ett undantag. Det som talar emot är fortfarande den ekonomiska frågan. Enligt den Turin-baserade tidningen måste svensken minska lönen med två tredjedelar för att Milan ens ska kunna fundera på en övergång.

Raiola uttalade sig igår om Ibrahimovic framtid.
– Teoretiskt skulle han kunna lämna Paris Saint Germain redan i sommar, men det skulle kräva att klubben gick med på det. I praktiken kan han inte lämna, han är fortfarande den viktigaste spelaren i PSG. Han är en spelare på en meter och 96 centimeter, med teknik som Messi, med karaktär som Muhammad Ali och styrka som Mike Tyson. Paul Pogba är popkonsten, Ibrahimovic är Mona Lisa.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar