Inter

Bägge Milanoklubbarna blickar mot Bakayoko

Inter jobbar för Arturo Vidal och Milan är fullt upptagna i diskussioner med Juventus. Men samtidigt, lite mer i bakgrunden, jobbar bägge klubbarna för en annan kraftfull mittfältare också.

Både Inter och Milan vill stärka upp mittfältet. Inters primära transfermål är Arturo Vidal, som skulle bli den sista pusselbiten i lagbygget. Men ifall det inte skulle lösas med chilienaren så ska även Inter jobba med andra alternativ. Det sekundära valet sägs enligt Calciomercato.it vara Tuemoue Bakayoko. 

Samma spelare är dock även Milan intresserade av, som sägs vilja addera ett till alternativ till Franck Kessie på mittfältet. En nyckel för en eventuell Bakayoko-värvning skulle Pepe Reina kunna vara, enligt Milannews. Reina är en målvakt som Maurizio Sarri vill ha till sitt lag, och som skulle kunna användas i en bytesaffär.

Fransmannen gick till Chelsea förra sommaren från Monaco. Då var transfersumman 40 miljoner euro, men efter en sämre säsong värderas han något lägre. Det skulle förmodligen också handla om låneaffärer för både Inter och Milan, inledningsvis.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar