Milan

Andrea Conti: ”Inte redo att starta än”

Innan uppehållet var Andrea Conti tillbaka i truppen, men ytterbacken kan inte kastas in i startelvan än. Högerbacken har dock siktet inställt på Champions league.

Förra säsongen fick Andrea Conti mycket beröm för sina insatser i Atalanta, och flyttlasset gick till Milano i somras. Han hann dock inte göra speciellt många framträdanden i den rödsvarta tröjan innan han råkade ut för en korsbandsskada. I den sista matchen innan landslagsuppehållet var han dock tillbaka och satt på bänken, men gianlucadimarzio.com rapporterar att 24-åringen inte är redo att spela från start än.
– Jag mår bra, jag börjar äntligen känna mig bättre. Jag kan spela delar av matcher, men i ärlighetens namn känner jag mig inte redo att starta än. Att återvända till truppen och sitta på bänken igen kändes mycket bra, nästan som första gången, sade Conti.

Försvararen diskuterade också tabelläget.
– Jag tror att vi kan nå Champions league, det trodde jag även när gapet var större. Våra rivaler kommer vara Inter och Lazio, och jag hoppas att jag blir en av nycklar för att kvalificera oss för Europa. Jag vet inte om matcherna mot Juventus och Inter blir avgörande, men de kommer definitivt bli viktiga, sade Conti.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar