Milan

Andre Silva mot Radamel Falcao?

Milan har börjat förbereda sig inför den kommande säsongen och en som inte tycks ingå i framtidsplanerna är den portugisiska anfallaren Andre Silva.

Andre Silva kom till Milan under sommaren 2017 för en summa på 38 miljoner euro, med prislappen följde väldigt stora förväntningar på den portugisiska anfallaren. Succén uteblev och allt tyder på att Silva kommer att lämna Milano i sommar. Wolverhampton ska vara intresserad av att ta spelaren till England men Silva själv vill till en mer prestigefull klubb.

Enligt den turinbaserade tidningen Tuttosport ska spelarens agent Jorge Mendes arbeta fram en affär för både Milan och Andre Silva. Affären är den att Mendes ska göra en bytesaffär med Monaco där Silva går till Monaco och Radamel Falcao som även representeras av Mendes går i motsatt riktning till Milan. Falcao ska vara en spelare som tränaren Gennaro Gattuso föredrar då anfallaren arbetar väldigt hårt.

Den Colombianska anfallaren som har hunnit bli 32 år gjorde 24 mål på 35 tävlingsmatcher för Monaco under den här säsongen.

Källa:Football-Italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar