Milan

Montella: ”Skillnaden ikväll var Higuain”

Kvällens match mellan Milan-Juventus slutade med en seger till de vitsvarta och Montella passade på att hylla Gonzalo Higuain lite extra efter matchen.

Det var en händelserik match där Gonzalo Higuain blev tvåmålsskytt och matchhjälte. Milan hade flertalet chanser, bland annat ett skott i ribban från Nikola Kalinić som hade en tuff lördagsafton. Efter Juventus 2-0 seger över Milan på San Siro hyllade Vincenzo Montella den argentinske anfallaren lite extra i en intervju med Mediaset Premium.

”Det var en balanserad match händelsemässigt. Vi spelade jämnt med Juventus men skillnaden ikväll var att de hade Gonzalo Higuain.”

”Som jag uppfattade det gjorde vårt lag en väl genomförd match, vi var dock lite trötta energimässigt idag. Vi var balanserade spelmässigt och hade dubbelt så många skott som Juventus idag. Vi kunde ha brutit deras nolla tidigt under matchen men de var mer effektiva framåt ikväll.”

”På båda målen var försvarsspelet korrekt men Higuain gjorde en fantastisk prestation båda gångerna. Vi måste hylla motståndet ikväll.”

Källa: Football-Italia

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar