Juventus

Uppgifter: Can snart klar för Juventus

Att Emre Can är på väg till Juventus är inte en välbevarad hemlighet, och nu tycks affären vara så gott som klar. Det enda som återstår är en läkarundersökning.

Transferexperten Gianluca Di Marzio rapporterar att Juventus och Emre Can är överens, och att den tyske landslagsspelaren snart tillhör de regerande italienska mästarna. Parterna ska ha enats om ett fyraårskontrakt, som mittfältaren väntas skriva på så fort den obligatoriska läkarundersökningen är avklarad.

Jagar ytterbackar
Di Marzio skriver också att Juventus för samtal med Liverpools värsta rivaler, närmare bestämt Manchester United. De svartvita ska ha erbjudit 12 miljoner euro för Matteo Darmian, och både spelaren och José Mourinho sägs vara positiva till en flytt. Engelsmännen vill dock ha 20 miljoner euro för ytterbacken, och skulle inte den affären gå i lås så har Juventus ett par andra alternativ.

PSV Eindhovens Santiago Arias, Atletico Madrids Sime Vrsaljko (som även kopplas ihop med Napoli) och Romas Alessandro Florenzi pekas nämligen ut som tänkbara kandidater alla tre. Den sistnämnde ska främst vara aktuell då hans nuvarande kontrakt går ut om ett år, och då han ännu inte förlängt med Roma undersöker Juventus situationen.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar