Cagliari

Sportchefen: ”Inga bud på Barella”

Cagliaris stjärnskott Nicolò Barella har omgärdats av transferrykten. Klubben har dock inte för avsikt att sälja honom, och några bud har de inte fått.

En rad italienska storlag, liksom Chelsea, Arsenal och Liverpool i England, har kopplats ihop med Nicolò Barella. Några bud har det inte kommit dock, och Football Italia skriver att klubben dessutom inte är speciellt sugen på att släppa honom. Sportchefen, Marcello Carli, och presidenten, Tommaso Giulini, ska tvärtom vara överens om att 21-åringen ska stanna på Sardinien.
– Han måste fortsätta att förbättra sig, eftersom att när du slutar att sträva efter förbättring är det över. Han har tio år i landslaget framför sig. Vilka som frågat om honom? Ingen. Vi är inte redo att beröva oss själva från Barella än, presidenten mindre än jag. Många har tänkt på det och tänker på det fortfarande, definitivt, men förra sommaren kom inte Giulini till förhandlingsbordet för stora bud ens. Det är samma sak utomlands, inga klubbar har frågat mig. Vi vill behålla honom, och även om vi inte kan det vore det arrogant att säga det. Att säga att vi vill ha kvar honom gör klubbens inställning tydlig, sade Carli.

Tidigare under hösten debuterade Barella i det italienska landslaget.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar