Juventus

Juventus jagar mittfältare – Marchisio kan lämna

Som om konkurrensen på Juventus mittfält inte var tillräcklig har dem enligt de flesta rapporter gjort klart med Liverpools Emre Can till sommaren då tyskens kontrakt går ut. Detta gör att klubbens egna produkt och skadedrabbade profil Claudio Marchisio får det svårt att ta en plats. 

Marchisio uppges enligt calciomercato.com överväga sina alternativ då han inte längre ses som en prioriterad del av projektet från den sportsliga ledningen, det mest intressanta för 31-åringen uppges vara MLS. En eventuell flytt för Marchisio är inte aktuell i januari, utan istället till sommaren.

Juventus har ett åldrande lag och kommer att försöka föryngra och bredda mittfältet ytterligare. Tidigare i veckan rapporterade vi om klubbens intresse för Dennis Praet, men calciomeracto.com rapporterar idag även om andra namn. Det rör sig om Bryan Cristante (född 95) som går från klarhet till klarhet i Atalanta och Cagliaris talangfulle Nicolò Barella (född 97). Inte heller dessa spelare kommer att flytta i januari, utan i så fall först till sommaren.

Oscar Eriksson
oscar@solocalcio.se

Relaterade artiklar