Mercato

Inter har blivit erbjudna Malcom

Övergången till Barcelona har inte blivit vad Malcom och agenten hade hoppats på, nu arbetar agenten på att få till en flytt till Italien åt sin klient.

I början och långt in på sommaren ryktades Malcom till Inter och Milanoklubben var väldigt intresserade och arbetade med att få till en övergång. Parallellt med Inters intresse arbetade Monchi och Roma också på att locka över brassen till den eviga staden Rom. Roma fick sitt bud accepterat och Malcolm var redo att åka  till Rom för att genomgå läkarundersökningen. Roma och Bordeaux annonserade att affären var klar och det talades om att Roma snuvade Inter på den brasilianska talangen. Efter detta kliver Barcelona in i den absolut sista minuten och verkligen kapar Romas affär med Bordeaux.

Malcoms tid i Barcelona har inte varit så framgångsrik, brassen har endast spelat 25 minuter och det från två inhopp. Senaste veckorna har inte ens brassen varit med i tränaren Ernesto Valverdes trupp.

Enligt Calciomercato.com och CalcioNews24 arbetar Malcolms agent återigen på att försöka erbjuda sin klient till Inter som det ryktades om först, innan Roma och Barcelona var med i bilden.

Inter ska ha nekat det omedelbart då de redan har förstärkt på den positionen som Malcolm utgår från i Matteo Politano från Sassuolo och Keita Balde Diao från Monaco. Inter ska även inte ha varit så förtjusta i hur allt gick till i somras när brassen valde Barcelona i den absolut sista minuten, oprofessionellt var ordet.

En flytt till Roma ska inte heller vara på tapeten då Romas president James Pallotta och sportchef Monchi var bortom galna över hela transfersoppan.

 

 

 

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar