Mercato

Inget Napoli för Kramer

Att Napoli jagade Christoph Kramer, 23, rapporterade vi i slutet på förra veckan. Kramer såg ut att vara Rafa Benitez förstaval på innermittfältspositionen och spelaren själv har uttalat sig positiv till italienarnas intresse. 

Nu verkar dock affären ta stopp. Christoph Kramer ägs av Bayer Leverkusen men har ett utlånskontrakt på 2 år med Borussia Mönchengladbach. Det första året var förra säsongen och nu står han troligtvis inför ännu en säsong hos Mönchengladbach. Leverkusen äger dock fortfarande spelaren och klubbens sportchef Rudi Völler gav nyss ett uttalande till Rheinische Sport som ser ut att stänga Napolis möjligheter att värva spelaren.

”Att vi har kontakt med Napoli är endast rykten, vilket är normalt efter att en spelare varit med i VM. Kramer kommer spela ännu en säsong hos Mönchengladbach för att sedan återvända till oss. Han är viktig del av vårt projekt med klubben för de kommande åren.”

Frågan är om det inte är ett spel för galleriet för att höja prislappen? Napoli sägs vara redo att erbjuda €12 miljoner för Kramers signatur.

Cihan Dalaba
cihan@solocalcio.se