Fiorentina

Fiorentina vill byta Ilicic mot Vazquez

Fiorentina är på jakt efter en anfallare för att lösa deras skadeproblem på positionen i januari, och det senaste ryktet i raden är Palermos Franco Vazquez. Nu verkar Viola ha hittat en nyckel till att få affären att gå i lås, trots stort intresse från utlandet för argentinaren, rapporterar hemsidan Violanews.com.

Josip Ilicic slog igenom i Palermo mellan åren 2010-2013 och i takt med att den 26-årige slovenen fått mindre och mindre speltid i sin nuvarande klubb Fiorentina har ryktena om en flytt tillbaka till den sicilianska huvudstaden blivit starkare och starkare. Även Torino jagar honom i januari men nu verkar Palermo ha fått ett erbjudande lagt på bordet från Fiorentina om att byta Ilicic mot Franco Vazquez, som stått lite i Paulo Dybalas skugga den här säsongen men gjort det riktigt bra för den rosasvarta klubben, framförallt i de senaste matcherna.

Argentinaren lär dock inte bli billig för någon klubb att värva, vilket gör att det kanske fortfarande är troligare med en flytt till någon annan liga med mer pengar än till Inter eller Fiorentina som sägs vara de största intressenterna på hemmaplan i Italien.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar