Mercato

Criscito kan lämna Ryssland

Domenico Criscito har ännu inte fått något erbjudande om en kontraktsförlängning av sin ryska klubb Zenit St Petersburg. Förr eller senare måste vi börja förhandla med andra lag säger den italienska ytterbackens agent Andrea D´Amico till den ryska nyhetsbyrån Tass.

Andrea D ´Amico agent till Zenit St Petersburgs lagkapten Domenico Criscito talade med den ryska nyhetsbyrån Tass angående ytterbackens kontraktssituation.

– Domenico har redan sagt att han är väldigt stolt över att spela för Zenit St Petersburg, och att han är väldigt glad över att vara lagkapten. Till dagens datum har vi inte fått något erbjudande om en möjlig förlängning av det nuvarande kontraktet, kontraktet går ut 2018. Vi väntar fortfarande på ett samtal från ledningen.

– Förr eller senare måste vi börja förhandla med andra klubbar som visar intresse i Domeinco om vi inte får något kontraktsförslag av Zenit St Petersburg.

Domenico Criscito, född i Cercola Neapel lämnade sin hemstad för att spendera sina ungdomsår i Genoa och Juventus. Ytterbacken representerade både Juventus och Genoa i Serie A men det var
i den liguriska klubben Genoa som Criscito gjorde ett starkt avtryck.

Källa:Football-Italia.net

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar