Hellas Verona

Cassano: ”Jag bad för Veronas avancemang – jag har bra kemi med Pazzini”

Antonio Cassano har inte spelat fotboll på ett bra tag, sedan han lämnade Sampdoria. Men nu har han i alla fall själv identifierat sin nästa klubb, nämligen nykomlingarna Hellas Verona. 

Minns ni Sampdorias radarpar Giampaolo PazziniAntonio Cassano i början av 2010-talet? Nu kan de återförenas igen. I alla fall om Cassano själv får sin vilja igenom. I en intervju som Tuttomercatoweb har återgivit berättar han om sina känslor för den kommande säsongens Serie A-nykomlingar.

– Jag är galen i Hellas! En klubb som tar in 25 000 på arenan i Serie B kan bara ge dig starka känslor. Jag har en galen vilja att återvända till planen och jag vill spela i en klubb som är så full av entusiasm som Verona.

Hellas Verona knep andraplatsen i ligan och är därmed klara för avancemang, även om det var en tight kamp i toppen.

– Jag bad för Hellas att återvända till Serie A. Jag är övertygad att det bästa jag kan göra är att gå dit. Jag har haft kontakt med deras president tidigare, jag hoppas det får ett lyckligt slut nu. Jag har nu tränat sex av sju dagar i veckan, men på söndagar vilar jag. Jag har gått ned tre kilo, men jag måste gå ned två till för att nå min toppform.

Ifall Cassano skulle flytta till Verona skulle han förmodligen få sällskap av Hellas Veronas lagkapten Pazzini på topp, en duo som känner varandra mycket väl.

– Vi hade fantastiska stunder i Sampdoria, det är bra kemi mellan oss på planen.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar