Juventus

Brittisk media: Stjärnspelare plus pengar för Bonucci?

Att Antonio Conte är missnöjd med Chelseas försvarsspel är ingen hemlighet. Det är inte heller någon hemlighet att han hemskt gärna vill ha Leonardo Bonucci i laget. Nu spekulerar The Sun i att Conte är villig att offra sin storstjärna för att locka till sig mittbacken.

Tidigare har vi kunnat rapportera att Chelsea är villiga att betala stora pengar för att få Leonardo Bonucci i blå tröja. Nu kommer dock andra uppgifter som säger att Roman Abramovic helst vill erbjuda en spelare också till Juventus, för att dra ned övergångssumman. The Sun har tidigare rapporterat Juventus gärna vill ha Cesc Fabregas i utbyte, plus en summa på 50 miljoner pund.

Idag rapporterar The Sun dock att det istället kan bli Eden Hazard och då en betydligt mindre övergångssumma istället. Max Allegri ska dock vara mer sugen på Fabregas, då denne passar bättre i Juventus system. Om detta kan utvecklas till något konkret får vi se i januari. Vi kan nog i alla fall säga att detta inte är det sista ryktet om Bonucci till Chelsea.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar