Bologna

Agenten: ”Verdi stannar i Bologna”

Simone Verdi har placerats i ett par av Italiens största klubbar under hösten. Någon flytt är dock inte aktuell, meddelar hans agent.

Inter och Napoli har båda sagts ha ögonen på Bolognas Simone Verdi, men det kan de glömma, skriver Football Italia. Donato Orgnoni, Verdis agent, dementerar nämligen alla flyttrykten.
– Killens intention är att stanna i Emilia (regionen Emilia-Romagna, reds anm). Vi kommer stanna, vi kommer inte flytta härifrån. Beslutet är fattat och vi kommer inte ta tillbaka det. Simone har börjat etablera sig här, han har funnit en perfekt miljö i Bologna. Han tror att han kan göra ännu bättre ifrån sig och är fast besluten att inte störa den balansen, sade Orgnoni.

Spelarens vilja till trots så har spekulationer dykt upp, vilket stör agenten. Han bekräftar intresset, men också att någon affär inte kommer ske.
– Jag är besviken över spekulationerna och vissa människors uttalanden, vi har bestämt klargjort våra intentioner. Intresset från storklubbarna är äkta, och det har nått oss också, men vi har lagt det åt sidan eftersom Bologna kommer först, och våra intentioner är klara, sade Donato Orgnoni.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar