Lazio

Simone Inzaghi: ”Vi är redo för fem finaler”

Lazio är fyra i tabellen inför den absoluta slutspurten. Tränare Inzaghi meddelar att laget är redo – men också att försvaret måste bli tätare.

Bakom Juventus och Napoli är det en tuff kamp om Champions league-platserna. Roma är trea, före Lazio och Inter. Inför helgens matcher är Lazio endast en poäng före Inter, och tre poäng mot Sampdoria vore med andra ord välkommet för de ljusblåa från huvudstaden. Laziotränaren Simone Inzaghi kommenterade tabelläget och förutsättningarna mot Sampdoria, skriver gianlucadimarzio.com.
– Vi måste vara redo att möta dem. Jag hoppas på att vi får se en fullsatt arena för det här tillfället. För vår del måste vi vara försiktiga när vi inte har bollen, eftersom samtidigt som vi gör många mål så släpper vi också in för många. Parolo och Lulic har vissa fysiska problem, men de vill vara där, jag får utvärdera dem. Alla andra är tillgängliga förutom Patric, den avstängde Murgia, och Luis Alberto. Vi är redo för fem finaler och vi måste hålla oss kvar i racet, även om det inte var något vi hoppades på i början av säsongen, sade Simone Inzaghi.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar