Lazio

Simone Inzaghi hyllar Milinkovic-Savic: ”Kan bli bättre än Pogba”

Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic imponerar och är på många eurpoeiska toppklubbars önskelista. Mest aktuellt är Paris Saint Germain som planerar ett storbud. Tränare Simone Inzaghi fick frågor om detta under sin presskonferens.

Man kunde igår bekräfta att Paris Saint Germain är villiga att betala 170 miljoner euro för att få Sergej Milinkovic-Savics signatur. Serben som har gått från klarhet till klarhet väcker stor uppmärksamhet i Europa. Tränare Simone Inzaghi fick frågan under sin presskonferens, om detta intresse eventuellt kunde störa serben

– Han är 22 år och gör väldigt bra ifrån sig vilket gör att ett sådant stort intresse inte är konstigt. Jag pratar ofta med honom och han är glad. Han trivs i Lazio och han vet om att om ett sådant storlag är intresserade, så är det upp till Lazio själva.

– Jag är oerhört glad när det finns intresse av våra spelare, det betyder att vi gör bra ifrån oss. Men som det ser ut just nu så trivs han här i Lazio. Han skrev ju på ett nytt långt kontrakt med klubben förra året.

– Med Sergej så pratar vi om en väldigt ung spelare som har både teknik och fysiken, medan de flesta andra talangerna endast har en av de två egenskaperna. Han är väldigt högt rankad och jag både hoppas och tror att han kommer utvecklas mer och eventuellt bli bättre än Paul Pogba, som utan tvekan är en utav dom bästa.

 

David Vukovic
david.v@solocalcio.se

Relaterade artiklar