Lazio

Real Madrid vill ha Milinkovic-Savic

Den spanska giganten Real Madrid förbereder sig på att plocka in Lazios serbiska mittfältare Sergej Milinkovic-Savic till sommaren enligt Marca, det ska även finnas intresse från engelska klubbar.

Sergej Milinkovic-Savic som fyller 23 år nästa vecka har varit en av Serie A:s bästa mittfältare den här säsongen. Serben har på 32 framträdanden gjort nio mål och sex assist samt varit en gigant på Lazios mittfält.

Enligt den Madridbaserade tidningen Marca ska Milinkovic-Savic vara just den spelaren som Real Madrid söker efter. En mittfältare som är väldigt mångsidig, som kan gå framåt och vara farlig och kreativ i det offensiva spelet men samtidigt även en väldigt stark fysisk bollvinnare.

Det kommer inte bli billigt för den spanska huvudstadsklubben, Lazios president Claudio Lotito har tidigare sagt att han har tackat nej till bud i prisklassen runt 100 miljoner euro för sin mittfältare. Lazio köpte serben från KRC Genk 2015 för 18 miljoner euro.

Andra klubba som ska vara intresserade av mittfältarens tjänster ska vara Chelsea, Arsenal, Liverpool och Manchester United.

Källa:Football-italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar