Lazio

Lotito dementerar Klose-rykten

Miroslav Klose uttalade sig i veckan kryptiskt om sin framtid i Lazio på grund av utebliven speltid. När spelaren klev av efter uppvärmningen mot Varese i tisdags nådde ryktena oanade höjder och idag dementerade Lotito dessa starkt.

Klose ska inte ha spelat cupmatchen på grund av en ryggskada, men i  italiensk media har det låtit annorlunda som hävdar att spelaren inte deltog på grund av en schism med tränaren.
”Jag motsätter mig starkt till medias spekulationer angående varför Miroslav Klose inte deltog i matchen i den italienska cupen mot Varese”, säger presidenten enligt Lalaziosiamonoi.it, och fortsätter. ”Detta är rena fantasier och kommer inte påverka vår trupp som alltid strävar efter tre poäng och siktar mot Europeisk cupfotboll.”

”Vi vill vinna också för Tommaso Maestrelli, vars familj jag vill rikta min solidaritet på årsdagen (2 dec, reds. anm.) av hans död. Jag går samman med fansen för att fira det magiska minnet av en extraordinär person som alltid kommer finnas i våra hjärtan. En fader, en mästare, som i rollen som tränare tog Lazio till vår första och öväntade Scudetto. Mot Parma på söndag skall vi vinna för Maestrelli.”

 

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se