Lazio

Lazio förstärker anfallet i januari?

Lazio rapporteras vara intresserade av att förstärka anfallet med Portos franskfödde algeriska anfallare Yacine Brahimi.

Den algeriska anfallaren Yacine Brahimi som har hunnit bli 28 år sitter på ett kontrakt med Porto som löper ut till sommaren. Låter Porto kontraktet löpa ut blir den portugisiska klubben skyldiga att betala 6,5 miljoner euro till Doyen Sports enligt Corriere dello Sport. Med den skyldigheten till Doyen Sports är det mest troligt att Porto väljer att sälja sin anfallare i januari och Lazio ska vara redo att förhandla.

Lazio ska vara redo att erbjuda Brahimi ett kontrakt på fyra till fem år med en lön på två miljoner euro per säsong. Andra klubbar som ska vara intresserade av anfallaren ska vara den franska klubben Marseille och den brittiska klubben West Ham.

Yacine Brahimi har tidigare representerat spanska Granada och franska Stade Rennais. På 177 matcher i Porto har Brahimi gjort 44 mål och 35 assist, i Granada blev det  64 matcher, tre mål och fem assist och i Stade Rennais blev facit på 54 matcher, nio mål och fem assist.

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar