Lazio

Klose erbjöds förlängning

Miroslav Klose avslutade en fem år lång Serie A karriär med ett sista mål i den avslutande omgången mot Fiorentina. Tysken hade en lysande vår och gjorde totalt sju mål och sju assist på 14 starter och tio inhopp.  Tysken som blivit en populär spelare i Rom hyllades med en specialdesignad hyllningströja som hela laget spelade i under sista matchen.

Det kund dock har blivit fler matcher i Laziotröjan för anfallaren. Sportchef Igli Tare berättar idag för Lazio Style Radio att han inför matchen i Europa League mot Sparta Prag erbjöd Klose ett nytt kontrakt på två år med möjligheter att efter karriären fortsatt vara en del av klubben.

Tare berättar att Klose tackade nej till erbjudandet och att tysken fått ett erbjudande från Tyskland som han inte kan tacka nej till.

”Det är dags för mig att avsluta detta fantastiska äventyr” – ska Klose meddelat Tare.

Lazio letar nu efter en ersättare till tysken och Tare bekräftar att man letar efter en spelare med erfarenhet.

”Vi letar efter en spelare med en historia bakom sig. Att ersätta Klose är inte lätt, det vet vi alla. Det finns dock flera alternativ och vi utvärderar våra alternativ just nu. Det kommer att vara en spelare som garanterar över tio mål på en säsong”

Källa: Football Italia

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar