Lazio

Keita: ”Monaco var den enda klubben som gav mig ett konkret bud.”

Den före detta Lazio-anfallaren Keita Balde gjorde sin första presskonferens som en Monaco-spelare, där han bland annat avslöjade ett och annat om de påstådda ryktena till diverse klubbar.

”Det har varit mycket snack om min flytt från Lazio men sanningen är att ingen aldrig gjorde ett konkret erbjudande. Monaco var den enda klubben som gav mig ett konkret erbjudande”, ska Keita ha sagt på presskonferensen rapporterar calciomercato.com.

Den senegalesiska fotbollsspelaren har ryktats till både Juventus, Tottenham och Inter under sommaren, men det blev Monaco som lyckades övertyga både Lazio och spelaren själv med en flytt till Frankrike.

Keitas Lazio-kontrakt skulle löpt ut 2018 men Lazio-presidenten Claudio Lotito var desperat att sälja den 22-åriga anfallaren före sommarens slut. Monaco erbjöd 30 miljoner euro under slutet av mercaton, medan Juventus rapporterades ha lagt fram ett förslag på 15 miljoner euro och Tottenhams intresse för spelaren ska aldrig ha varit något konkret.

”Jag är en ung spelare, jag är endast 22 år. Jag hoppas kunna utvecklas i denna liga och jag kommer att göra mitt bästa. Jag har jobbat hårt i min karriär.”, avslutar Keita presskonferensen med.

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar