Lazio

Immobile om Lazio: ”Jag är lycklig här”

Lazios skyttekung Ciro Immobile har kopplats ihop med andra klubbar, men någon flytt är inte aktuell. Anfallaren blir i stället kvar i Rom.

Säsongen som gick slutade med Ciro Immobile som delad skyttekung i Serie A, och han var Lazios vassaste vapen i offensiven. Italienaren har omgärdats av flyttrykten, men Football Italia skriver att han har en fin relation till Lazios president Claudio Lotito och sportchefen Igli Tare. I stället för en flytt vill Immobile stanna och han öppnar för en förlängning med huvudstadslaget.
– När du gör så bra ifrån dig och gör så många mål är det normalt att det kommer finnas intresse. Jag behöll lugnet, jag är glad och stolt över vad jag gjorde. Presidenten, sportchefen och jag vet hur sakerna är. Det var de som ringde mig, vi litar på varandra och jag är lycklig här. Jag skrev på ett nytt kontrakt i november, och det är en källa till stolthet för mig att göra om kontraktet efter tio månader. Sportchefen har en del jobb att göra nu, men så snart vi är lediga räkna vi med att lösa allt. Han och presidenten är män av sina ord, så vi kommer lösa allt så snart som möjligt, sade Immobile.

28-åringens kontrakt går ut den 30 juni 2022.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar